Gondjai vannak a párodnak? Így segíts neki!

Amikor életünk párja nehézségekkel küzd, nincs könnyű dolgunk nekünk sem. Támogatni, bíztatni szeretnénk, de a férfiak büszkesége sok női segítséget képes hárítani. Hogyan tehetjük mégis egyszerűbbé a problémás napokat?

Hallgatni arany
Akárcsak a rossz szokásokat, a rossz napokat is tudni kell tolerálni egymás életében. Ha a párunknak nehézségei adódnak, mindkét értelemben jó, ha hallgatunk. Egyfelől ne fecsegjünk annyit a hazafelé látott leértékelt fantasztikus cipőkről, vagy, hogy mennyire lefogyott a kedvenc sorozatsztárunk. Szorítkozzunk a legfontosabb dolgokra, ami a szóbeli érintkezést illeti. Másfelől ha úgy látjuk, párunknak jólesne beszélni a gondjairól, hallgassuk meg! Szépen, csendben. Ne vágjunk közbe, ne térjünk el a tárgytól, ne hozzuk fel, hogy „jaj, velünk is pont ugyanez volt a múlt héten”. Tartsuk meg magunknak a véleményünket, kivéve, ha ő maga kérdezi, és tanáccsal is csak akkor szolgáljunk, ha kedvesünk igényt tart rá.

Az érintések ereje
Egy ölelés többet ér ezer szónál. Ha látjuk, hogy szerelmünknek stresszes napja volt, öleljük magunkhoz, akár hosszú percekre. Nem kell itt sem mondanunk semmit, anélkül is érezni fogja a szeretetünket és a támogatásunkat. Egy kellemes hátmasszázzsal is jutalmazhatjuk az erőfeszítéseit, vagy gyengéden simogassuk a tarkóját. Ez is megnyugtatóan hat majd rá, és a fizikai közelségünktől is jobb kedvre derül majd.

Tereljük el a gondolatait!
Ha egész nap az irodában rostokolva mindenféle negatív hatás érte választottunkat, örömet szerezhetünk neki egy romantikus vacsorával. Mire hazaér, készítsük el a kedvenc ételét, és terítsünk meg szépen. Gyújtsunk gyertyát, és kapcsoljunk be valamilyen andalító zenét. A cél a nyugalom szigetének megteremtése, de ha párunk ezt kihívásnak veszi, és játszadozni támad kedve, legyünk nagyvonalúak. Ha viszont a fáradtság miatt csak vacsorázni szeretne, ne erőltessünk mást. Süssünk, vagy vásároljunk valami finom édességet, amit majd a kanapén ücsörögve, tévézés közben elmajszolhatunk. Jól fog neki esni a törődés és a kedvesség, és ha a problémáit nem is tudjuk megoldani, biztosan jobban fogja magát érezni.

Oldalak

Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...