Szex ABC - L-től Z-ig - Panszexualizmus, Telofília...

Előző cikkünkben az "a" betűtől a "k" betűig tartozó kifejezéseket magyaráztuk meg. Most folytatjuk felsorolásunkat a kevésbé ismert szexuális témájú fogalmakról az ABC második felének betűihez tartozó szavakkal.

L - Lubrikáció
Magyarul nagyjából síkosításnak nevezhetjük. A hüvely által termelt anyag, amely megkönnyíti a behatolást. A szexuális izgalom hatására bekövetkező nedvesség. Egyénenként változó a mennyisége, illetve hogy pontosan mennyi idő után jelentkezik.

M - Müzofília
Az a furcsa, és kissé gusztustalan kedvtelés, amikor az illető mások által már hordott ruhaneműkhöz vonzódik. A használt, piszkos fehérneműk szagolgatása különös élvezetet okoz a müzofil embereknek.

N - Nimfománia
A nimfománok azok a nők, akik állandó késztetést éreznek a szexre. Ennek oka többnyire, hogy képtelenek az orgazmus átélésére, így folyton próbálkoznak, hátha sikerük lesz.

O - Odaxefília
A harapás következtében elért élvezet. Amikor valaki arra izgul, hogy a nyakát, vagy egyéb testrészeit harapdálják.

P - Panszexualizmus
Azokat nevezik panszexuálisoknak, akiknek mindenről a szex jut eszükbe. Korábban Freudot és követőit vádolták ezzel, hiszen ők minden emberi megnyilvánulást a nemiséghez, és a nemi ösztönökhöz vezettek vissza.

R - Római szex
Az anális szex másik neve. Az elnevezés a szerelem („amor”) szó visszafelé olvasásából ered.

A következő oldalon az s, t, u, v és z kezdőbetűs kifejezésék kerülnek sorra.

Oldalak

Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.