A színpadon vallottak szerelmet a gyönyörű színésznőnek!

Janza Kata és Szerényi László már jó néhány hónapja együtt vannak, szerelmüket azonban csak a színésznő válása után hozták hivatalosan is nyilvánosságra. A kollégákból lett pár köszöni szépen, jól vannak, olyannyira, hogy Szerényi László a nemrég a színpadon, előadás közben lepte meg szerelmét.

„A tatai gálán mindig óriási a hangulat. Rengeteg új dallal készülünk, és beleteszünk egy izgalmas csavart is: énekelünk egymás szerepeiből úgy, hogy közben ott áll a színpadon az eredeti szereplő is. Most is lehetett sejteni, hogy bejön a színpadra valaki, de Lacikára nem gyanakodtam, mert ő civilként kísért el. Már a színpadon álltam, amikor meghallottam a hangját. Aztán egyszer csak ott állt egy szál rózsával a kezében, miközben az I love you-t énekeltem, amibe ő is bekapcsolódott”- mesélte nosztalgiázva Kata.

A szerelmesek kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, hiszen a színésznő még férjnél volt, mikor kezdett kialakulni köztük a vonzalom. A Budapesti Operettszínházban nyár óta nyílt titokként kezelték, hogy megromlott Janza Kata és második férje, a szintén ott dolgozó Kővári László házassága.

Kata nyár végén két gyermekkel a háta mögött úgy döntött, borítja házasságát, szeptemberben pedig már a nagy nyilvánosság előtt is kézen fogva mutatkozott új párjával egy bemutatón. Kata azonban elmondása szerint nem tett semmi rosszat, hiszen érzelmileg ekkor már fél éve nem tartoztak össze férjével.

A színház világában nem ismeretlenek az ilyen helyzetek, hiszen nem ők az egyetlenek, akiket a színház hozott össze. Így járt anno Szinetár Dóra is, aki Bereczki Zoltánért hagyta el férjét, Bereczki Zoltántól pedig a hírek szerint szintén egy kollégája, Makranczi Zalán csábította el. Lehet, hogy a színpadon kötettett házasság nem jó ómen?

Kép: mosaiconline.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.