Miley Cyrus erotikus filmben fog szerepelni?

Miley Cyrus az utóbbi hónapokban elég nagy változáson ment át. Nem csupán frizurájára gondolunk, hanem jellemére is, hiszen sokkal vadabb és bevállalósabb, mint korábban.

A fiatal sztár „Decisions” számához készült videó elég merészre sikerült! A klipben vőlegénye, Liam Hemsworth és a pornószínésznő, Jessi Andrews is szerepel. Igen, jól olvastál! A fiatal énekesnő valóban egy pornószínésznővel forgatott együtt, aminek következtében egy erotikus filmek készítésével foglakozó cég is felfigyelt Miley-ra.

A TMZ értesülései szerint a cégvezetőnek, Martin Ellisonnak annyira megtetszett a két hölgy, hogy levelet írt Miley menedzserének, melyben arra kéri az énekesnőt, hogy egy produkció erejéig szerepeljen közösen Jessivel.

A férfi annak ellenére Miley-t kérte fel erre a szerepre, hogy a videoklipben Liam kerül intim kapcsolatba Jessivel. Martin Ellison víziója szerint, azonban újra kellene forgatni a klipet, hogy Liam helyett a fiatal sztár csókolózzon Jessivel. A további fejleményeket már Miley-ra bízná.

Az internetoldal szerint Ellison már meg is állapodott Jessi Andrewsszal, akinek 1 millió dollárt fizetne ezért a soft-pornó jellegű videóért.

Nézd meg a klipet!

Kép: urbanjunglefashion.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.
Lifestyle
A Nyilas olyan dolgot hall egy barátjáról, ami megváltoztatja a róla alkotott képét. Napi horoszkóp!