Fashion&Beauty

Kiss Ramóna - Sztártipp

A Barátok közt Zsófiát arról faggattuk, mivel éri el, hogy megjelenése mindig kifogástalan. Szerencsére készséggel állt rendelkezésünkre és elárulta nekünk, mi szépségének a titka.

Ramóna bőre mindig tökéletes, pedig nap mint nap igénybe van véve a munkája miatt: „Nagyon egyszerű dologban hiszek, ez a víz. A folyadékbevitel rendkívül fontos a bőrnek. Én sajnos nem nagyon érzem, ha szomjas vagyok, így tudatosan odafigyelek arra, hogy eleget igyak. Szerintem egy 1 hetes vízkúra mindenkinek nagyon jót tesz, ez napi 4 liter vizet jelent, bár érdemes 2 literrel kezdeni, hogy ne terheljük le a vesénket. Az eredmény hihetetlen, érezhetően megváltozik a bőröd és eltűnnek a szem alatti karikák is.”

Azt is megpróbáltuk kideríteni, milyen krémeket használ Ramóna és elárulta, hogy inkább természetes dolgokkal szereti ápolni magát: „Őszintén szólva nem kedvelem azokat a kozmetikai cégeket, melyek állatokon tesztelik a krémjeiket. Teljes mértékben elhatárolódom az állatkísérletektől. A bio kozmetikumokat viszont nagyon szeretem, sőt mi több, otthon mézből és kristálycukorból szoktam bőrradírt készíteni.”

Természetesen mi sem tudtunk szó nélkül elmenni Rami tökéletes alakja mellett, így megkérdeztük, mi a titka: „Édesanyámat kéne megkérdezni, tőle örököltem az alakom, ezen kívül nagyon szeretem a csapatsportokat, a röplabda például az egyik nagy kedvencem.”

Múltkor Muri Enikő árulta el tippjeit: Katt ide!

Szerző: Devecseri Kata

Fotó: Laurenczy Miklós
 

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle