Fashion&Beauty

Ezt kínálják a nagy divatházak őszre

Most, hogy lassan búcsúzunk a nyártól ideje felkészülnünk az őszi trendekre. Nézzük, mit viselünk majd a hidegebb időszakban.

Valentino
A Valentino Couture bemutatóján a feketét és a sötétkéket részesítette előnyben. Felbukkantak még átlátszó anyagok, és a divatháztól szokatlanul a kevésbé sokat mutató, mindent eltakaró darabok is. Rengeteg overált és csillogó, flitteres ruhát láthattunk. A rátétes, virágos darabok is megjelentek az őszi- téli kollekcióban. Ha két szóval kellene jellemeznünk az olasz divatház idei kollekcióját, azt mondhatnánk: romantikus barokk.

Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier erotikusra vette a figurát. Nem csak az anyagok használatát tekintve, de a modelleket is kurtizánként vonultatta fel a kifutón. Fűzők, bőr és átlátszó anyagok jellemezték ezt a kollekciót. Imádtuk a cilindereket és a férfi modelleken lévő turbánokat is!

Chanel
Igen, tudjuk, hogy Chanel, de Karl megörvendeztethetne már minket egy kis újítással. Ismét nem maradhattak el a tweed zakók zsabós ingekkel. Úgy látszik Karl Lagerfeldet idén a kislányos báj inspirálta, nem úgy, mint Jean Paul Gaultiert. Fodrok, mályvaszín és cuki hajpántok minden mennyiségben. A csillogás ezúttal sem maradhatott el.

Elie Saab
A libanoni tervező ruháit imádják Hollywoodban. Számtalanszor hordták már ruháit a vörös szőnyegen, nem véletlenül. A kollekciót általában a mértéktelen csillogás jellemzi, de most meglepett minket egy ,,józanabb” kollekcióval. A feketével, a szürkével és a fehérrel kísérletezett az idén, de persze nem hagyhatta el a fénylő darabokat sem. Nem a színek, inkább a formák és az anyagok kerültek idén előtérbe.

John Galliano
Nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Dior ex-tervezőjét sem. Mindig egy remek bemutatóval örvendezett meg minket, persze a ruhák sem utolsóak. Ezúttal a reneszánsz, ami ihlette a tervezőt. Kalapok, barnák, aranyak és királykék darabok jellemzik a kollekciót.

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.