Ezek a legbunkóbb dolgok, amiket a MÁV vonatain csinálhatsz

Rengeteg dolog van, ami irritálhat, amikor a MÁV vonatain utazol, és lehet, ezekből te is elkövettél már párat.

Itt lenne pár illemszabály

Nem olyan rég egy vicces felvétel hódította meg az internetet, amin egy MTZ traktor előzi a vonatot Debrecen és Nagykereki között. Nem volt nehéz dolga megnyernie a versenyt, mivel a MÁV 20 km/órás korlátozást volt kénytelen bevezetni ezen a szakaszon.

Közben a MÁV is nagy átalakuláson fog keresztülmenni hamarosan, amit a Telex leplezett le.

„A MÁV a mai formájában nem tud tovább működni. Ha a kormány elfogadja a javaslatot, akkor várhatóan ősztől egy holding formájában működik tovább a cég, amelynek egy szolgáltatási és egy pályaüzemeltetési része lesz” – jelentette ki Kikina Artúr, január 15-én kinevezett pályaműködtetési és beruházási vezérigazgató-helyettes egy szakmai konferencián. A lap azt is kiderítette, hogy a holdinggá alakítás igazából a MÁV-Volánbusz „cégcsoport integrációjának kiteljesítését jelenti”.

Van mit fejleszteni, de a többség azért nem ússza meg, hogy olykor vonattal utazzon. A galériánkban összegyűjtöttük, hogy mik a legbunkóbb dolgok, amiket a MÁV vonatain csinálhatsz.

Hát kezdjük a legalapvetőbb dologgal, ami a szemetelés. Jó lenne úgy otthagyni a fülkét, vagy az ülőhelyet, ahogy mi is elvárnánk, hogy fogadjon minket. Ha tele van a kuka, inkább vigyük le a szemetünket a vonatról, tényleg nem kerül nagy fáradtságba.
Kattints a további képekért!

Veszélyben vannak a MÁV és a Volán utasai, akik közül sokan már bedőltek a csalásnak.

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.