Lilla and the City blog

A fesztiválszezon elkezdődött, alig ért véget az egyik, egy kis pihenés után már lehet is menni a következőre. Én nem így teszek, mert nekem a kedvenc fesztiválom a VOLT Sopronban, ahol idén csak 2 tartalmas napot töltöttem el. Erről írok most egy fényképes élménybeszámolót.

A divat változik a stilus örök! Mint a fesztiváldivat is! Az örök alapdarabok a farmersort, a crop toppok idén is hóditanak a VOLT Fesztiválon Sopronban!

Annyi finomságot ettünk az idei Gourmet Fesztiválon, hogy napokra kajakómába estünk. Az idei téma a mangalica és az eper volt. Jó választás!

Lehetőségem volt tesztelni egy új és izgalmas technikai újdonságot.

A napokban bemutatták az adidas UltraBOOST X női futócipőjét a megújúlt Adidas boltban.

Újból itt vagyunk a Szeged Árkád Üzletházban, ahová most is egy különleges divatbemutatóval készültünk, hiszen az ötödik szülinapját ünnepli az áruház. A bemutató témája stílusosan a szülinap lett és minden egyes márka új kollekcióját egy szülinapi téma köré álmodtuk meg. Gyertek és tartsatok velünk csütörtöktől szombatig 16 és 18 órakor, valamint vasárnap 14 és 16 órakor kezdődő divat és tánc show-ra.

Instagram függő vagyok, a napokban is éppen ennek a szenvedélyemnek hódoltam, amikor megláttam, hogy Sarah Jessica Parker Londonban mutatja be új, Stash fantázianévre keresztelt parfümjét. Elsőre bosszús lettem, hiszen alig egy héttel előtte még én is ott sétálgattam a Piccadillyn. Szerencsére, mint kiderült, egyik ismerősöm épp a brit fővárosban tartózkodik, és olyan meglepetéssel készül nekem, amilyenre álmomban sem gondoltam.

Oldalak