Fashion&Beauty

Legyél te is VIP - Less be egy őrületes divatshow kulisszái mögé

Újból itt vagyunk a Szeged Árkád Üzletházban, ahová most is egy különleges divatbemutatóval készültünk, hiszen az ötödik szülinapját ünnepli az áruház. A bemutató témája stílusosan a szülinap lett és minden egyes márka új kollekcióját egy szülinapi téma köré álmodtuk meg. Gyertek és tartsatok velünk csütörtöktől szombatig 16 és 18 órakor, valamint vasárnap 14 és 16 órakor kezdődő divat és tánc show-ra.

Már hónapokkal ezelőtt leültünk a show rendezőjével, Cseh Zsuzsival és elkezdtünk gondolkodni, hogy mi is legyen a téma, milyen kiegészítők legyenek a modelleken és hogy varázsoljunk ismét egy csodás és látványos show-t az Árkád színpadára.

A téma egyértelműen a szülinap volt, így mindent eköré találtunk ki. Lufik, torták, szülinapi kiegészítők, ajándékcsomagok és minden kelléket felvonultattunk, ami ebbe a témában szóba jöhet.

A 14 cég ruháit és cipőit már egy héttel a show előtt kiválasztottam és begyűjtöttük az üzletekből. Majd a modellek és táncosok leérkezésekor ezeket felpróbáltuk a show előtti napokban majd egész éjszaka próbáltunk, hogy minden szuperül sikerüljön élesben.

Lapozz, még több izgalmas kép vár!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.