Hát ez oltári! - Röhögve mondta ki a boldogító igent Kern András

A Kossuth-díjas színész imádja megnevettetni az embereket. Kern feleségének, Jutkának is igazán jó a humora. Nem is lepődünk meg rajta, hogy az esküvőjükön, a házasságkötő teremben az egész társaság teli szájjal nevetett. Görgess lejjebb, ha érdekelnek a részletek!

Szerelmes Kern

Kern András és a felesége, Jutka negyven éve házasok. A színész azt mondja, nem sok az a negyven esztendő, ha két ember összepasszol. Márpedig ők egy eléggé összeillő páros.

"Ő a televízióban volt rendezőasszisztens, én pedig ott játszottam egy tévéjátékban. Csak néztem, hogy milyen szép keze és milyen gyönyörű haja van. Elkezdtünk beszélgetni, aztán ment minden a maga útján. Egy évvel később megtartottuk az esküvőt." - emlékszik vissza a színész-rendező a Storynak adott interjújában.

"Lukács Sanyi barátomnak volt előbb az esküvője, és én voltam a tanú. Amikor kimondta az igent, a fülébe súgtam, hogy kész, vége, nekünk végünk...Addig ugyanis együtt jártunk csajozni. Az én esküvőmön pedig ő volt az én tanúm, és ő is valami hasonlót mondott nekem."

Kattints a második oldalra, ha kíváncsi vagy a folytatásra!

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!