Előkerült Vajna Tímea önéletrajza! Gattyán György cégénél is próbálkozott

A dúsgazdag hollywoodi magyar filmproducer, Andy Vajna fiatal felesége korábban annak a milliárdos cégtulajdonosnak dolgozott, akitől most fényűző budai házat bérelnek. Tímea Gattyán György online pornóval foglalkozó cégnél hirdetési menedzserként dolgozott.

Jól képzett marketinges

Timi korábbi önéletrajzát a Blikk hozta nyilvánosságra. Hozzájuk pedig egy oyan olvasó küldte el, akinek cégéhez jelentkezett az akkor még Palácsik Tímea néven bemutatkozó lány.

"Tímea diplomás, szakmai tapasztalattal rendelkező hölgy, aki a munkaerőpiacon havi félmilliós fizetéssel járó állást is találhatna" - mondta az ismeretlen férfi, akinek cégénél kifejezetten jónak ítélték meg Tímea önéletrajzát, de végül mégsem őt választották ki a meghirdetett pozícióra.

"Nagyon jó referencia volt, hogy az egyik legnagyobb lapkiadónál és a pornómilliárdos Gattyán-birodalomban, a Jasmin Media Group-ban dolgozott korábban. Oda ugyanis nem vesznek fel akárkit. Egy piacvezető cég volt dolgozója pedig mindig előnyt élvez a következő álláskeresésnél, de túl fiatalkának ítéltük meg a meghirdetett pozícióra" - indokolta meg a döntést a férfi.

Gattyán György cégénél egyébként tényleg nem dolgozhat akárki. A második leggazdagabb magyar vállalkozó cégének a világ minden részén vannak ügyfelei, forgalma pedig óriási. Gattyán vagyonát korábban 165 milliárdra saccolta a Forbes magazin.

Ha kiváncsi vagy mi minden derül ki Tímea önéletrajzából, akkor lapozz a cikk második oldalára!

Fotó: Blikk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!