Kapócs Zsóka olasz élete: "Pizzát eszem és tanulok, mint a güzü"

A színésznő - maga mögött hagyva egy időre a színházat - tavaly ősszel költözött ki Milánóba, hogy a világ egyik legjobb iskolájában lakberendezést tanulhasson. Zsóka jól halad a tanulmányaival, élvezi az életet és bújja a könyveket.

Dolce vita

"Albérletben lakom a Dómtól nem messze. Egész nap iskolában vagyok, így mire hazaérek, kivagyok, mint a kutya. Béreltem egy városi biciklit,és tömegközlekedés helyett inkább azzal járok. Villamossal ötven perc lenne az út a suliba, így viszont húsz perc alatt simán betekerek." - mondta el Zsóka a Story magazinnak.

Bár saját bevallása szerint az olaszoknál nehezebb barátságosabb népet találni, neki mégsincs nagyon ideje életreszóló barátságokat kötni, mert minden idejét leköti a tanulás.

"Sikeresen letettem a legnehezebb vizsgákat, és nyáron véget ér a második kurzus is. Iszonyatosan kemény kutatómunkát kell végezni ahhoz, hogy meg tudjunk oldani egy-egy feladatot, de imádom. A szerelmese vagyok. Ősztől egyetemre megyek otthon, ahol három évig belsőépítészetet fogok majd tanulni." - árulta el a terveit a szőkeség.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatásra, kattints a második oldalra!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!