Szívszaggató - Így búcsúzott Celine Dion elhunyt férjétől

Három héttel férje, René Angélil halála után Celine Dion most lépett először nyilvánosság elé, hogy szerett férjétől a családdal és a rajongókkal közösen elbúcsúzzanak. Beszéde annyira meghatóra és szerelemmel telire sikeredett, hogy szem nem marad szárazon tőle. Könnyek között vett végső búcsút élete szerelmétől.

Küzdelem a szerelemért

Megviselten és bánatosan lépett tegnap nyilvánosság elé Celine Dion, aki 21 év boldog házasság után vett búcsút három hete elhunyt férjétől, René Angélil-től. A Las Vegas-i Caesar Palace színpadára lépve könnyekben tört ki, látva a rengeteg rajongót és szakmabelit, akik Dionnal és annak családjával közösen akartak búcsút venni Renétől.

"Hadd kezdjem azzal, jó estét barátaim! René, életem szerelme, olyan boldog lenne, ha tudná, hogy ilyen sokan itt vagyunk. Úgy érzem, a szeretet visszahozta őt közénk."- mondta Celine az összegyűlteknek.

Később egy 20 évvel ezelőtti emléket idézett vissza: "René sosem gyűlölt senkit. Egyáltalán lehetséges, hogy valaki tényleg mindenkit szeressen? Azt hiszem igen...René sosem mesélt olyanról, akit ne kedvelt volna. Túl drága volt neki az idő. És szerette az életét, nagyon szerette."

A cikk folytatásához lapozz a következő oldalra!

Fotó: mirror.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!