Szívtipró lesz belőle! - Szépséges férfivá cseperedett Győrfi Pál fia

Ha Győrfi Pál nem "szóvivősködik", akkor épp női szíveket ejt rabul. Na jó, ez régen volt. Ma már más a helyzet, hisz az OMSZ arca pedáns családapa, de fiatalon sokszor keveredett kalandokba. Az egyik ilyen kalandból született Dani, a szerelemgyerek, akiből mára csodaszép ifjú lett. Nyugalom, a róla készült képeket is megmutatjuk!

Apja fia

"Apu folyamatosan jelent volt és jelen van az életemben: jött, segített, vitt, még azután is, hogy feleségül vette Adriennt, és született három gyerekük. Soha nem éreztem kirekesztettnek magam apu új családjában, sőt imádunk együtt lenni, sok a közös program" - mondta el Dani a Story magazinnak.

"Kezdetben csak hétvégén volt Dani, később azért keltem korábban, hogy elvihessem óvodába, iskolába. Sok időt töltöttünk együtt, emlékszem, szombatonként például hazafelé , a legénylakásomba menet mindig megálltunk pizzát venni (...) Meghitt percek, órák voltak ezek, akárcsak a beszélgetéseink" - mondta a magazinnak Győrfi Pál, aki mindent meg tud beszélni legidősebb fiával.

Kattints át, ha kíváncsi vagy a fess Dániel fotóira!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!