Gesztesi Károly itt hagyja az országot - Ezért menne Izraelbe a neves színész

Tavaly késő ősszel Gesztesi Károlytól volt hangos a magyar bulvársajtó. A színész bejelentette, hogy ideiglenesen visszavonul, majd meggondolta magát, most viszont munka miatt lehet, hogy elhagyja az országot. Görgess lejjebb, ha érdekelnek a részletek!

Bye, bye Magyarország!

Sokan aggódtak érte, mert minden jel arra mutatott, hogy Gesztesi Karcsival valami nincs rendben. Voltak, akik abban reménykedtek, hogy a színésznek csak néhány hónap egyedüllétre és szabadságra van szüksége, és akadtak olyanok is, akik szerint ez csak a Karics-show része. Hogy az életimádó művész csak azért csinálja ezt, hogy magasabbra tornázza a saját árfolyamát.

Hogy ebből mi igaz, és mi nem, azt nem lehet tudni, de Gesztesi - aki az októberben kiadott sajtóközlemény szerint még alkotói szabadságra akart menni - azt mondja, hogy az ég világon semmi baja és ha aláírja a neki felajánlott szerződést, akkor egy évig lesz távol a családjától.

"Tényleg jól vagyok. Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot. Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, akkor egy évre Izraelbe utazom, ahol egy nagyszabású, 60 előadásból álló nemzetközi szuperprodukció vezetője leszek." - mondta a HOT! magazinnak Gesztesi.

Kattints, ha érdekel mit mondott arról a bizonyos Mokka beli interjúról Gesztesi!

Fotó: MTI

Oldalak

Szólj hozzá Te is!