Kórházban fekszik Andy Vajna

Az ifjú producerfeleség Vajna Tímea is ott volt a tegnapi Golden Globe díjátadó gálán, ahol a Saul fia című magyar filmet is a legjobbak közé választották. Timi szokásához híven most is készített közös fotókat a jelenlévő sztárokkal, de férje egyetlen képen sem szerepel. Most kiderült,hogy miért!

Szívklinikán fekszik Andy Vajna

A dúsgazdag producert és egyben filmügyi kormánybiztost néhány napja egy budai intézet VIP kórtermében kezelik érrendszeri problémái miatt. Az idős férj emiatt nem tudta vállalni a hosszú Los Angeles-i utazást, pedig általában ott van minden fontos filmes eseményen. Ezért volt hát, hogy néhány nappal ezelőtt Timi csak egy szelfit tudott posztolni utazás közben, férje nem volt vele a gépen.

A Blikk mai cikke szerint Vajnának többször is műtötték a lábát az Egyesült Államokban, ám most ezek miatt lépett fel némi komplikáció. A budai szív és érrendszeri klinikán a többi betegtől elkülönítve kezelik egy egyágyas szobában. Andy természetesen itt nem hódolhat szenvedélyének, a szivarozásnak.

"Nagyon sok vizsgálatot végeztek rajta, nem mind kellemes, de jól bírja a strapát. Jó állapotban van, újságokat olvasgat a szobájában. Nagyon figyelnek rá, s az is biztos, hogy nem gyújthat rá. Gyakran bemennek hozzá a nővérek, orvosok, de ő csak ritkán jön ki a szobájából. Egyébként nem látszik rajta semmi különös, talán annyi feltűnő, hogy nincs szivar a szájában." - árulta el a lapnak a klinika egyik alkalmazottja.

Ha te is szeretnél jobbulást kívánni Andy Vajnának, akkor nyomj egy lájkot!
Figyelmedbe ajánljuk még: Gesztesi Károly itt hagyja az országot?

Fotó: Facebook; Leadkép: MTI

Szólj hozzá Te is!