Halottnak hitték Fésüs Nelly párját

Létezhet-e annál meglepőbb érzés, mint amikor saját halálhíréről értesítik az embert? Fésüs Nelly párjával, az üzletemberként ismert Vajtó Lajossal éppen ez történt.

Viccelődő szomszéd hozhatta kellemetlen helyzetbe

A férfit a napokban egy hagyatéki ügyintéző hívta fel a helyi önkormányzattól és Lajos legnagyobb döbbenetére arról érdeklődött, hogy jól van-e. Merthogy egyesek szerint már nem is él.

"Azt mondta, örül, hogy felvettem a telefont. Mondtam neki, hogy így szokás, ha valaki hív, fogadom, vagy ha nem tudom, később visszahívom. Azt mondta az ügyintéző, örült, hogy én vettem fel a telefont, mert a legrosszabbra is felkészült, és tudja, hogy van egy pici kislányom, nagyon aggódott értünk. Na, így derült ki, hogy a bankom szerint meghaltam. Nem akartam hinni a fülemnek - nyilatkozta Vajtó Lajos a Borsnak.

Később kiderült, hogy Lajos bankja megszüntette a számláját, mert úgy tudták, hogy meghalt. A félreértést valószínűleg az okozta, hogy a pénzintézet nem érte utol Lajost, amikor egyeztetni szerettek volna vele. Lakhelyén is keresték, ahol valószínűleg egy vicces kedvű szomszéd mondhatta azt, hogy Lajos már meghalt.

"Nevetséges! Ha az önkormányzatnál nem olyan lelkiismeretesek, hogy felhívnak, élek-e még, akkor elindul a hagyatéki eljárás? Mondanom sem kell, hogy a családom hogy érezte magát" - tette hozzá a férfi.

Vajtó Lajos és Fésüs Nelly egy egyéves kislány, Elza Zorka boldog szülei. A napokban egyébként - egy tévéműsorban tett félreérthető mondat miatt - felreppent az a pletyka is, hogy szakítottak, pedig minden rendben van közöttük.

Ha szerinted is megdöbbentő, ami Vajó lajossal történt, akkor nyomj egy lájkot!
Figyelmedbe ajánljuk még: Ezzel a pasassal jár Pippa Middleton

Fotó: Fem3Café; Leadkép: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!