Részegek tapogatták Dukai Reginát

A modell, aki énekesnőként is megállja a helyét egy ideje nem vállal éjszakai fellépéseket. Regina persze nem azért mondott le ezekről, mert nem bírná az éjszakázást, inkább a részegen szemtelenné váló férfiaktól tart.

A pia bátorította fel a pasikat

Regina egy internetes bulvárlap érdeklődésére árulta el, hogy miért nem lép fel mostanában azokon a szórakozóhelyeken, ahol korábban többször is látni lehetett a színpadon. A sztár elmondta, hogy kellemetlen helyzetekbe keveredett a fellépések után, többször volt, hogy zaklatni kezdték olyanok, akik részegen nem bírtak magukkal.

"Régebben tele volt a naptáram éjszakai fellépésekkel, ám úgy döntöttem, hogy soha többet nem vállalok ilyen szereplést. Nem tagadom, elegem lett a részeg pasik pofátlan közeledéséből!" - mondta a lapnak Regina.

A fellépések után Regina is szokott lehetőséget biztosítani arra, hogy a koncert nézői közül néhányan közös képet készíthessenek vele. Ezek során történt meg többször is, hogy egyesek tapogatni kezdték.

"Számtalanszor előfordult, hogy fotózkodás közben lejjebb csúszott a kezük! Ilyenkor bevallom, finoman kicsavartam a kezüket, hogy tudják, hol a határ!" - mesélte Regina, aki az ilyen kínos helyzetek során sokszor kérte a szórakozóhelyeken dolgozó biztonsági őrök segítségét. Regina egyébként sem tartja magát bulizós lánynak, így nem volt nehéz lemondania az éjszakázásról.

Ha szerinted jól tette Regina, hogy így döntött, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!
Figyelmedbe ajánljuk még: Hiába a miniszoknya, nem jött be a nézőknek Szabó Zsófi

Fotó: Instagram; Leadkép: TV2

Szólj hozzá Te is!