Hogy rohan az idő! - Ilyen nagyra nőttek a Jolie-Pitt gyerekek

Bár most olyan fényképet közlünk, melyen nem a teljes Jolie-Pitt csipat-csapat szerepel, a fotón jól kivehető, hogy milyen szép nagyra nőttek a sztárpár gyerekei. Mi pedig kissé öregnek érezzük magunkat, hiszen régóta írunk már róluk, olyan mintha ott lettünk volna a születésüknél, meg az örökbefogasáuknál. Görgess lejjebb, ha érdekelnek Angie és Brad "palántái"!

Angie és a gyerekek elmentek moziba

A hollywoodi Benetton család a Kung Fu Panda 3 premierjén állt össze a közös fotó kedvéért. Bár a családfő, Brad és a legidősebb fiú, Maddox hiányoznak a képről, a srácok az anyjukkal így is csodásan mutatnak.

Pax (a legmagasabb fiú a mankóval) nemrég sérült meg az egyik családi nyaraláson, neki talán ezért nem volt sok kedve mosolyogni. Sihloh (a második legmagasabb gyerkőc, akit Angie átkarol) sem vigyorog gyakran a képeken, amióta eldöntötte, hogy ő márpedig ezentúl fiúként akar élni. Lehet, úgy gondolja, hogy a fiúk egyáltalán nem szokták mosolyra húzni a szájukat.

Az ikrek (a két kicsi középen), Vivienne és Knox élvezik a legjobban, hogy az anyukájuk híres és ennek köszönhetően a mozi legjobb zugából nézhetik a Kung Fu Pandát. A képen Zaharának (a fekete bőrű kislány) a legtermészetesebb az arckifejezése. Ő egyszerűen csak élvezi az életet, akárcsak az ikrek.

A második oldalon a még mindig rettenetesen sovány Angelie Jolie teljes alakos fényképét találod!

Fotó: usmagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!