Igen, neki is van humora! - Ilyen jellegű fotókat még soha nem láttál Adele-ról

A többszörös Grammy-díjas énekesnő nem az a vigyorgós fajta. Olyan mint a faarcú Victoria Beckham - akit amúgy nagyon is kedvelünk - csak sokkal, de sokkal jobb énekhanggal. De hiszed vagy sem Adele is ember, ő is nevet teli szájjal, ő is kócos fejjel ébred reggelente és a többi. Bár ő nem szokott edzőtermi-szelfiket posztolni az Instagram profiljára, ilyen jellegű képeket még soha nem láttál róla.

Adele másik arca

Egyik énekes sem tért még vissza olyan stílusosan, mint ahogyan Adele tette ezt két hónappal ezelőtt. A Hello című slágerét - amely a 2012-es Skyfall óta az énekesnő első új dala - már rongyosra játszották a rádiók, és tuti, hogy megkapja a sokadik Grammy-díját is a dalért. No, de a lényeg, hogy soha nem figyelték ennyien, hogy hogyan és mikor és mit csinál, ezzel a ténnyel pedig ő is tisztában van.

Talán pont ezért kezdett el az utóbbi időben vicces fotókat posztolni, hogy a rajongói lássák: nemcsak bánatos tekintettel tud a kamerába bámulni.

Ilyen az amikor Adele boci szemekkel bűvöli a fényképezőgépet

A brit világsztár a fia, Angelo születése után vonult vissza, úgymond hibernálta egy kis időre a karrierjét. De most már újra köztünk van és tőle szokatlan képekkel örvendezteti meg a több mint ötmillió Insta-követőjét.

Újévi edzés

Kattints át, ha akarsz még a fentihez hasonló vicces képeket látni a sztárról!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!