Nemsokára különleges országba utazhatsz repülővel Budapestről, ráadásul fapadossal

Nagy bejelentéseket tett a Wizz Air, amik közül az egyik, hogy rövid menet idővel juthatsz el egy különleges országba, ami a pénztárcádat is kímélni fogja.

Azok is nagy újításra számíthatnak, akik gyakrabban hagynák el Magyarországot

Indul a szezon, és rengetegen döntenek úgy, hogy hátat fordítanak Magyarországnak, hogy külföldön töltődhessenek fel. Idén még nem, de jövőre egy különleges ország is felkerülhet sokak bakancslistájára.

Megkapta a kijelölést a magyar hatóságoktól közvetlen indiai járatokra a Wizz Air – számolt be róla az AIRportal.

A galériánkban megmutatjuk, mit kell pontosan tudni az indiai utazásról, és mivel szeretne még kedveskedni a Wizz Air azoknak, akik gyakrabban utaznának el Magyarországról.

Nincs mese, várja a magyarokat India! A járatok az indiai jóváhagyást követően indulhatnak el a 2025 első negyedévében érkező Airbus A321XLR gépekkel. Az akár nyolcórás utakra is képes gépekből 47 darab áll majd szolgálatba a Wizz Air flottájának részeként az elkövetkező évtizedben.
Kattints a további képekért!

Sokan könnyelműen veszik az egészségügyi figyelmeztetéseket, ha külföldre utaznak. Megmutatjuk, mely dolgokra muszáj figyelned!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...