Kevesek által ismert úti célok, ahová érdemes lehet ellátogatni idén nyáron

Ha kedveled az izgalmas és kalandos utazásokat, idén érdemes lehet a kevesek által ismert úti célok között is nézelődni, az utazási szakértők szerint mindenképpen megéri adni nekik egy esélyt 2024-ben.

Egyedi kultúrák, megfizethető árak

Talán néha már te is unod a mindenki által imádott, népszerű úti célokat, ahová turisták ezrei látogatnak el minden évben. Teljesen érthető, ha olykor valami másra, valami újra, valami egészen izgalmasra vágysz, a jó hír pedig, hogy az utazási szakértők szerint a kevesek által ismert vidékek kifejezetten jó választást jelenthetnek idén. A természeti szépségek, az egyedi kultúrák és a megfizethető árak mind nagyon vonzóak lehetnek számunkra, olyannyira, hogy sokan talán valóban letérünk a megszokott útról és valami egészen merész úti cél felé vesszük az irányt 2024-ben. Ha kíváncsi vagy, mely kevesek által ismert vidékek tartogatnak életre szóló élményt számodra, nézd meg a galériát!

Portugália Bár eddig nem kifejezetten kapta meg az egyébként megérdemelt reflektorfényt, a szakértők úgy gondolják, hogy az európai gyöngyszem, Portugália nagyszerű úti cél lehet idén, főként fantasztikus konyhájának és érdekes történelmének köszönhetően. Azt javasolják, minél hamarabb célozzuk meg a csodaszép országot, mert egyre több utazni vágyó érdeklődését keltheti fel az elkövetkező időszakban. Éppen a nyaralást tervezed? Nos, Portugália mindenképpen nagyszerű ötlet lehet, érdemes felvenni a potenciális úti célok listájára.
Kattints a további képekért!

A január nálunk az év egyik leghidegebb hónapja, és már alig várjuk, hogy véget érjen a borongós, téli időjárás. A világ több pontján viszont ilyenkor is meleg van és hét ágra süt a nap, sok légitársaság és utazásszervező cég kínál ilyenkor akciókat, így lehetőségünk van a télből a nyárba utazni és stílusosan indítani a 2024-et.

Leadfotó: Pexels, forrás: dailymail.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.