Utazás

A gyermekek sikoltozni kezdtek, a felnőttek megdermedtek a rémülettől: mindenki az égen felsejlő UFO-t videózta

Az eset pikantériája, hogy a különös UFO-észlelésre épp Disneylandben került sor.

Megmagyarázhatatlan égi jelenségek

Disneyland már önmagában is különleges, ihletett helyszín, ahol a kisebbek és a nagyobbak végre megszabadulhatnak a mindennapi problémáiktól, és néhány órára elmerülhetnek a termékeny képzelet varázslatos világában. Igen ám, de az ember még egy ilyen csodás kikapcsolódást ígérő programon sem érezheti magát biztonságban. Nemrégiben ugyanis megmagyarázhatatlan jelenségek tűntek fel Disneyland egén - a felnőtteknek földbe gyökerezett a lábuk, a megilletődött gyermekek pedig sikoltozni kezdtek. Vajon tényleg földönkívüliek szállták meg a világhírű szórakoztatóipari komplexumot? Nyisd meg galériánkat: a szemtanúk által készített fotók és videók a te hátadon is felállítják majd a szőrt!

Rejtélyes fekete kör Disneyland felett: a döbbent látogatók számos fényképet és videófelvételt készítettek a rejtelmes jelenségről.
Kattints a további képekért!

Ha valami furcsa jelenséget fotózunk, akkor a legegyszerűbb mindent a földönkívüliekre fogni. Most a NASA is addig kutatott, amíg kiderült az igazság.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.