Tudtad? Támogatással évente két gyógyfürdőkúrát vehetsz igénybe!

Sokan nem is gondolnánk, hogy ma már nemcsak nagymamáink igényelhetnek támogatást megelőző-, vagy közérzetjavító kezelésekre, illetve pihentető gyógykúrákra, pedig ez valójában „bárki” számára elérhető. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan, olvasd el cikkünket, amiben mindjárt egy szuper lehetőséget is mutatunk a kikapcsolódásra!

Szánj időt magadra!

Túlhajszolt világunkban a folyamatos, ülőhelyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásai miatt is egyre nagyobb szükség van a minőségi pihenésre. A felgyorsult életritmus, az állandó stresszhelyzetek is mozgásszegény életmódhoz vezethetnek, melynek egyenes következménye a sajgó hát vagy derék.

Ezt kezelendő, míg évekkel ezelőtt a gyógykúrát igénybe vevők jelentős része főként az idősebb korosztályból került ki, manapság egyre többen ismerik fel a megelőzés fontosságát, így már fiatalabb korban is kihasználják a támogatott kúra jótékony hatásait. Amennyiben rendelkezel érvényes magyar TAJ kártyával, a törvényi előírások szerint évente két gyógyfürdőkúrát Te is igénybe vehetsz Országos Egészségbiztosítási Pénztári (OEP) támogatással!

Használd ki te is ezt a remek lehetőséget! (x)

Támogasd már most egészséged Hévízen a Hotel Aquamarinban, ahol nemcsak a lélek, hanem a test is pihen. A Hotel Aquamarin*** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy másfél hektáros parkosított területen, közel a központhoz. Saját tulajdonú termálvizes forrással rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel látja el a szálloda két beltéri termálmedencéjét.

Erre a kiváló minőségű vízre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések, valamint a növényritkaságokban is gazdag parkban található még egy 160 m2-es hidroterápiás medence is, ahol az időjárás függvényében szinte egész évben élvezhető az úszás és fürdőzés.

Felhőtlen kikapcsolódás mindenkinek

Az ember felfrissülését, munkavégző képességének újrateremtését, az igényesen megélt színvonalas élet megteremtését szolgálják a szálloda azon kedvező csomagajánlatai is, amiknek célja a szálláson túl a minőségi életszínvonal megtartása vagy megújítása, valamint a felhőtlen pihenés és a felejthetetlen kikapcsolódás.

Pihend ki magad te is ebben csodálatosan szép kisvárosban, közel a Balatonhoz! Hidd el, új emberként térsz majd haza!

További információk:

Hotel Aquamarin***
8380 Hévíz, Honvéd utca 14.
Tel.: 06 83 545 979
www.hotelaquamarin.husales@hotelaquamarin.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!