Nyaralj úgy, mint még soha, és nyerd vissza az árát!

Újévkor megfogadtad, hogy nem fogadsz meg semmit? Vagy idén is az a fogadalmad, hogy a meleg évszakra bombaformában fogsz sütkérezni valahol egy messzi tájon? Mi sem egyszerűbb ennél, pláne ha egy kis motivációt is kapsz hozzá! Foglald le nyaralásod kedvezményesen és visszanyerheted az árát! (x)

Nyaralj és nyerj!

Nem tudsz dönteni, hol töltsd az idei nyarat? Ha ötleted sincs és jól jönne egy kis segítség, íme a legnépszerűbb országok! Réadásul, ha most részt veszel a Kartago Tours nyereményjátékban, akár az utazásod árát is visszanyerheted! Hát lehet ennél jobban kezdeni az új évet?

Egyiptom

Sokan nem szeretik, ha vizes lesz a hajuk vagy az arcuk egy-egy tengeri csobbanáskor, de Egyiptom az a kivételes hely, ami miatt megéri lebukni a tengeri élőlények szemet gyönyörködtető világába. És akkor a tevegelés leírhatatlan élményéről valamint a piramisok turisztikai látványosságáról és értekeiről még nem is beszéltünk.

Tunézia

Tunézia az Észak-Afrika gyöngyszemének nevezett földi paradicsom, ahol nemcsak a homokos partok, gyönyörű tengervíz és szebbnél szebb szállodák várnak, hanem ókori emlékek romjai is. A tevegelés és a parti séták persze itt sem maradhatnak el.

Görögország

Egy olyan hely, ahol tényleg azon kell gondolkodnod vajon mivel tudták ilyen gyönyörű kékre festeni a vizet. Ízletes helyi specialitások, egy kis sportos kirándulás a sziklafalba vájt falvakban és máris maximálisan feltöltődve jössz haza.

Bulgária

Ki ne hallott volna erről a bámulatos üdülőhelyeiről híres országról? Az itthoniak nagy kedvence, ami könnyen elérhető távolságban van, ráadásul szikrázó napos parttal rendelkezik és az árai is nagyon barátságosak.

Ha ezeken kívül más ország is érdekel, és akár az utazásod árát is vissza szeretnéd nyerni, mutatunk még pár ajánlatot!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!