Utazás

Téli feltöltődés a Balaton felvidéken? Irány Tapolca!

Csípős, frissítő reggeli idő, zúzmarás tájak, hófelhők mögül kukucskáló napsugarak.. bizony, nyakunkon a tél. Az összebújós, wellnessezős, szaunázós napok mellett, a Balaton-felvidék nyújtotta élmény, a változatos környezet kimozdulásra, kirándulásra sarkall bennünket. Hazánk számos régiója megfelelő lehet arra, hogy párban vagy akár az egész családdal, téli feltöltődésünk színtere legyen, azonban kevés hely rendelkezik annyira változatos környezettel, kiváló természeti adottsággal, mint a Tapolcai-medence. Tapolca városában található Magyarország egyik legnépszerűbb wellness szállodája a Hunguest Hotel Pelion.

Tökéletes úti cél télen is

A Hunguest Hotel Pelion szálloda kiváló hely, akár csak rövidebb sétákat tennénk egy mediterrán hangulatú városban, vagy nagyobb túrákon vennénk részt a változatos tanúhegyek ölelésében. Kiváló célpont lehet a Tavasbarlang, ahol interaktív előadás keretében ismerkedhetünk meg a város alatt húzódó több kilométer hosszú barlangrendszerrel, majd csónakázhatunk is a föld alatt. A Főtértől néhány lépésre elénk tárul szép Malom-tó, körülötte pedig a régi vízimalom épületét találjuk. A tóban, majd annak a vizét elvezető patakban is szép számmal élnek aranyhalak a gyerekek legnagyobb örömére.

Szép Malom-tó Tapolca

Változatos programok kicsiknek és nagyoknak

E páratlan város szívében, négy hektáros park közepén, egy Magyarországon egyedülálló gyógybarlang hálózat felett találjuk a Hunguest Hotel Pelion szállodát, ami megannyi élményt tartogat. A változatos wellness-, sport- és szabadidő eltöltési lehetőség és a kulináris élvezetek mellett a nemzetközi hírű gyógybarlang segítségével a rehabilitáció is hangsúlyt kap. A hely relaxációs erejét az állandó légnyomásnak és hőmérsékletnek valamint a por-, csíra- és allergénmentes levegőjének köszönheti, amely így kifejezetten ajánlott asztmatikus betegségek, hörghurut, légutakat érintő allergiás megbetegedésekben szenvedők számára. A saját termál kútból 224 méter mélyről feltörő gyógyhatású víz és a több, mint 500 nm vízfelületű medencék felejthetetlen élményt nyújtanak, a gazdag szaunavilággal együtt, az aktív pihenés szerelmesei pedig számos sportban próbára tehetik magukat.

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Egy szónak is száz a vége…

Így ha az álmos reggelek helyett a kényelmes ébredést választaná villásreggelivel, wellness kikapcsolódással, kulináris kalandokkal, a legjobb lehet akár hétköznap, vagy hétvégén az igazi Pelion élményeket átélni. Fedezze fel a várost, a környező tájakat, élvezze a változó természetet, regenerálódjon a 2022-es évre az év legszebb ünnepén karácsonykor, vagy a szilveszteri időszakban, melyhez professzionális hétteret biztosít a Hunguest Hotel Pelion.

Hungest Hotel Pelion magával ragad, elvarázsol és örökre nyomot hagy!

_

A cikkhez tartozó galéria: 
Hunguest Hotel Pelion****
Hunguest Hotel Pelion****
Hunguest Hotel Pelion wellness
Hunguest Hotel Pelion wellness
Hunguest Hotel Pelion fürdőszoba
Hunguest Hotel Pelion gasztronómia
Gyógybarlang Tapolca
Szép Malom-tó Tapolca

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.