Utazás

Te eltöltenél egy éjszakát a világ legkülönlegesebb szálláshelyein?

Tűnődtél már azon, hogy milyen érzés lehet egy kutya gyomrában, egy repülőgép belsejében vagy egy jéghotelben aludni? Ezek az innovatív dizájnnal és egyedi koncepciókkal kialakított szálláshelyek garantáltan minden álmodat valóra váltják.

Ha mindig is arra vágytál, hogy eltölts egy éjszakát a -5 Celsius fokos jéghotelben vagy zsiráfokkal reggelizz Afrikában, akkor most figyelj, mert galériánkban mutatjuk a világ legextrémebb szálláshelyeit!

Jumbo Stay, Stockholm, Svédország Nem kell repülnöd ahhoz, hogy a fellegekben érezd magad! Az egyedülálló élményért tölts el egy éjszakát ebben a Boeing 747-es, Jumbo Jet repülőgép belsejében. A repülőgépet úgy alakították ki, hogy akár 4 fő is kényelmesen elférjen benne, ráadásul néhány helyiség még saját fürdőszobával is rendelkezik. A luxuslakosztály a pilótafülkében található, a foglalások mellé reggelit is felszolgálnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Edoardo Fornaciari/Getty Images/ forrás: Roadaffair

Szlovénia idén télen is változatos síterepeket kínál a síelés szerelmeseinek.

Oldalak

Utazás
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...