Utazás

Találkoztál már idén az adománygyűjtő Mikulástrolival? - Így néz ki belülről

Pénteken, december 3.-án indították útjára az adománygyűjtő Mikulás trolit.

Idén 18. alkalommal szervezik meg a Cipősdoboz Akciót. A Mikulás és segítője ezúttal is várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat, amelyeket a BKK eljuttat a Baptista Szeretetszolgálatnak, akik rászoruló gyerekeknek adják. A Mikulástroli december 19-ig a 72M, a 75-ös, 76-os, 77-es, 80-as és 83-as trolibusz vonalán jár, majd a feldíszített csuklós jármű még 2022 január 6-ig közlekedik Fénytroliként. Az említett időszakban bárki találkozhat a Mikulással.

Fotó: BKK

A Mikulás troli káprázatos fényeit a csaknem 10 ezer alacsony fogyasztású LED-ből összeállított fényfüzér biztosítja. Az ünnepi hangulatról egyedi dekoráció is gondoskodik. A Mikulástrolin normál díjszabályozás szerint lehet utazni. A közlekedési rendről és az indulási idejéről a BKK menetrendjéből lehet tájékozódni. A troli nem csak kívülről, hanem belülről is elég impozáns. Az utazás kicsiknek és nagyoknak is maradandó élményt nyújt!

Fotó: BKK

Ha a Mikulástrolival utazol, nyugodtan a Mikulásra bízhatod a cipősdobozba csomagolt ajándékot. A dobozokat egyébként az alábbi ügyfélközpontokban is leadhatod:

  • Központi ügyfélszolgálat (VII., Rumbach Sebestyén utca 19-21.)
  • Keleti pályaudvar ügyfélközpont (VII., Baross tér, metróállomás, aluljáró szint)
  • Kelenföld ügyfélközpont (XI., Kelenföld vasútállomás, metróállomás, aluljáró szint)
  • Széll Kálmán tér ügyfélközpont (II., Széll Kálmán tér, metróállomás)
  • Szentlélek tér ügyfélközpont (III., Szentlélek tér, HÉV-állomás)
Leadfotó: BKK
Forrás: https://bkk.hu/utazasi-informaciok/kozossegi-kozlekedes/unnepijaratok/mi...

Te is szereted az édességeket és sütiket? Esetleg egy finom kürtöskalácsra vagy forrócsokira vágysz? Akkor ezeket a cukrászdákat muszáj kipróbálnod!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!