Utazás

Nem láttad még ősszel a Balatont? Így és itt orvosolhatod!

Tudtad, hogy a Balaton nem csak a nyáron „tart nyitva”? Igen, a nyári pörgése elvarázsol mindenkit, magával ragadja minden korosztály figyelmét, de ezer arcának ez mindössze csupán egy szelete. Megmutatjuk, milyen az őszi formája.

Nyáron vízibicikli, ősszel wellness

Természetbe csábító, rozsdás színek, mámorító balatoni zamatok, vízibiciklik szárazföldi sorakozója, a tó nyártól búcsúzó nyugalma… más világ, mint a nyári, de imádnivaló. Ha pedig mindehhez hozzáképzelünk pár nap wellness kényeztetést, akkor már szinte csak a hőfok és a nyüzsgés a különbség, és persze az árak.

Tuti TIPP: Siófok. SunGarden.

A Balcsi siófoki partjától mindössze egy ugrás – na jó, pár perc séta - a város legújabb 4*superior szállodája, a 2021 nyarán vadonatúj belsőbe és külsőbe bújtatott SunGarden Wellness Hotel, ahol ilyenkor sem áll meg az élet. A hotel mesés kertjében nyomot hagy az évszak, de a kerti tó lakói még mindig élvezik az indiánnyári napsugarakat, a napfürdőt pedig a teknősök mellett a vendégek is előszeretettel veszik igénybe. Ott aztán jöhet egy jó petanque parti, egy forró szeánsz a panorámaszaunában – ahol azért előtörhet a nyári feeling, egy kiadós csobbanás a medencében, pár frissítő masszázs, ínycsiklandó falatok, egy délutáni fekete, meg az esti borozgatás.

sungarden wellness hotel siófok

Szóval, valójában, tényleg mintha még mindig nyár lenne. Tökéletes helyszín, hogy kicsit elbújj a világ, a munka vagy éppen a stressz elől és átéld a Balaton őszi varázsát. Ha sietsz, akkor elcsípheted a szálloda őszi szuperakcióit is, mert MOST akár 10+10% kedvezménnyel is szusszanhatsz náluk.

Kedvet kaptál az őszi pihenéshez? Ismerd meg jobban galériánkban a SunGarden Wellness Hotelt!

Kattints a további képekért!

Oldalak

Utazás
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.