Utazás

Sokkal készségesebb lesz veled a személyzet, ha ilyen színű ruhát viselsz a repülőn

A repülőgépek személyzete általában magasabb társadalmi rangot társít azokhoz a nőkhöz, akik ilyen színű ruhában lépnek a fedélzetre.

Mégis a ruha teszi az embert?

Bizonyára te is eltűnődtél már azon, miért van az, hogy bizonyos utasok jobb kiszolgálásban részesülnek a repülőn. Nos, egyes feltételezések szerint az efféle igazságtalanságok mögött a megfelelő ruhaválasztás rejlik - írja a New York Post cikke alapján a Roadster.hu. Az Airplane Tips nevű utazási tanácsadással foglalkozó blog szerzője, Stephanie Lee nemrégiben külön bejegyzést is szentelt az izgalmas témának. A szakértő posztjában elárulta, pontosan milyen színű ruhával tudják a nők kivívni a személyzet feltétlen tiszteletét és megbecsülését. Lapozz tovább, azonnal beavatunk a nagy talányba!

Lee azt mondja, a repülőgép személyzete lesni fogja minden kívánságodat, ha talpig vörösben lépsz a fedélzetre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...