Utazás

Atomháborúvá fajulhat az orosz-ukrán konfliktus? Ijesztő, mit gondol a kérdésről a magyarok többsége

Joggal érezhetjük úgy, mintha az orosz-ukrán háború egy évvel ezelőtti kirobbanása óta visszarepültünk volna a hidegháború csúcskorszakába. Európa és a világ most ismét az atomháború rémképével viaskodik - de mit is gondol a nyugtalanító kérdésről a magyarok többsége?

Van okunk a félelemre?

Az orosz-ukrán háború tavaly februári kirobbanása óta Európa és a világ ismét az atomháború rémképével viaskodik: joggal érezhetjük úgy, mintha visszarepültünk volna pár évtizedet az időben, és ismét a hidegháború csúcskorszakát élnénk. De vajon tényleg valós veszélyről van szó, vagy csupán túl élénk a képzeletünk? Van rá reális esély, hogy az egy évvel ezelőtt elkezdődött, szinte példátlanul véres, erőszakos, rengeteg emberáldozattal járó háború atomkatasztrófába torkollik? Galériánkból megtudhatod, mit gondol a kérdésről a magyarok többsége: lapozz!

Miután Orbán Viktor miniszterelnök március végén a Kossuth Rádióban úgy fogalmazott, az atomháború a jelenlegi helyzetben reális veszélynek számít, a Nézőpont Intézet kutatást készített a témában, melyből kiderült: a magyarok többsége egyáltalán nem derűlátó a témát illetően - írja a 24.hu.
Kattints a további képekért!

Az utóbbi időben ismét futótűzként terjednek a 70 éves politikus egészségének megrendüléséről szóló híresztelések, melyeknek most új lendületet adott néhány beszédes fényképfelvétel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.