Utazás

Melyik autós haladhat át elsőként a kereszteződésben? Az emberek 95%-a rossz választ ad a kérdésre - te megoldod ezt a furfangos KRESZ-tesztet?

Indítsuk a hetet egy újabb, pompás agytornával felérő KRESZ-teszttel! Készen állsz? Akkor csatold be az övedet, mert ez rázós menet lesz!

Most kiderül, hogy hétpróbás KRESZ-professzor vagy-e

Mit szólnál hozzá, ha egy újabb, pompás agytornával felérő, furfangos KRESZ-teszttel dobnánk fel ezt a kissé borongós, depresszív hangulatú hétfőt? Ha a cudar időjárás dacára is derűvel tekintesz az előttünk álló napok elé, és még a küzdőszellem is túlteng benned, akkor a most következő képrejtvényt egyenesen neked találták ki. Nos, mit szólsz? Most tényleg bebizonyosodhat, hogy hétpróbás KRESZ-professzor vagy! De nem is húzzuk tovább az időt: lapozd fel galériánkat, és indulhat is a játék!

Négy autó, egy kereszteződés, egyetlenegy helyes megoldás: mi az áthaladás pontos sorrendje? Hagyj magadnak időt a válaszadásra, töprengj el alaposan a kérdésen, majd, ha úgy érzed, megszületett benned a bombabiztos tipp, lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Következzen egy újabb KRESZ-teszt, mely sokakat megtéveszt, még annak ellenére is, hogy a feladvány valójában rémesen egyszerű.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!