Utazás

Nemhogy napsütés nem lesz, de a héten erősen odavág nekünk az időjárás: Még fagyra is számítani kell

Tényleg bolondját járatja velünk a tavasz, kicsit adott, aztán most egy nagy pofonnal elvesz. Mutatjuk, mire kell felkészülni.

Jó sokat lehet majd panaszkodni az időjárásra

Te is ismered azokat a bizonyos mondatokat egy esős és hűvös áprilisi napon, hogy "Na, szép tavaszi időnk van!". Hát, ilyenből egy pár elhagyja majd a szánkat a héten.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy hétfőn erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés mellett általában erősen felhős vagy borult idő valószínű, rövid napos időszakokkal. Többfelé és több hullámban lehet eső, zápor, zivatar. Egyes helyeken élénk, erős széllökések várhatók, a zivatarokat átmeneti szélerősödés kísérheti. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 14 és 22 fok között valószínű, a tartósabban csapadékos északkeleti tájakon lehet hűvösebb. Kedden a felhő- és csapadékzóna lassan halad kelet, északkelet felé, a legtovább a Nyírségben és Borsodban eshet tartósan az eső. A csapadékzóna mögött szakadozik a felhőzet, ugyanakkor gomolyfelhők képződnek, amelyekből elszórtan zápor, zivatar kialakulhat. Az északi, északnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 5-12, délután 10-18 fok valószínű, a legtovább csapadékos északkeleti vidékeken lesz a hűvösebb.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.