Utazás

Így lát minket a nagyvilág: egy amerikai férfi őszintén elárulta, mi döbbentette meg leginkább, amikor Magyarországon járt

Egy amerikai vlogger gyűjtötte csokorba, milyen érdekességeket tapasztalt, amikor hazánkban töltött el némi időt. Leesik az állad, ha megtudod, mi az, ami leginkább megdöbbentette a tengerentúli utazót.

Magyarország egy amerikai szemével

A YouTube-on nagy népszerűségnek örvend Mark Wolters vlogja, a Wolters World, mely szórakoztató, mégis edukatív módon rajzol madártávlati képet egy-egy távoli ország különlegességeiről, hasznos és praktikus utazási tippeket adva a nagyközönségnek. Woltersnek tényleg feltett szándéka lehet, hogy bejárja a földkerekség minden egyes országát - egy évvel ezelőtt például Magyarországon járt, a nálunk szerzett élményeit pedig egy felettébb érdekes YouTube-videóban foglalta össze. Hogy miként látják az országot az amerikaiak, és mit tartanak leginkább furcsának Magyarhonban? Lapozz, a galériában ezt is megtudhatod!

Wolters, aki természetesen nem rendelkezik beható ismeretekkel a magyar gasztronómiáról, igazi kuriózumként tekintett a hazai konyha egyik specialitására, a paprikás csirkére.
Kattints a további képekért!

A Máltai Statisztikai Hivatal napokban megjelent adatai szerint 2023. január és február időszakban több mint 5.600 magyar turista érkezett Máltára, ami mintegy 84.5%-kal több, mint 2019 azonos időszakában volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.