Utazás

Az édesapa megrendítő búcsúlevele az olaszországi buszbalesetben elhunyt lányához

Megható levelével búcsúzik az olaszországi buszbalesetben elhunyt lányától Krizsany László. Az üzenetet a sakknagymester közösségi oldalán tette közzé.

"Semmire nem emlékszem az útról..."

Krizsany László közösségi oldalán közzétett levelében búcsúzik kislányától, aki egyike volt a veronai busztragédia tizenhat halálos áldozatának. A megrendítő sorainak olvasása közben összeszorul az ember szíve, ahogy az édesapa írja, Flóra nem szenvedett, valószínűleg az ütközés pillanatában azonnal életét vesztette. Amint értesültek a katasztrófáról, azonnal Olaszországba siettek, ahol a hatóságok közölték a szörnyű hírt. "Nem tudom, hogyan értünk oda, én vezettem, de semmire nem emlékszem az útról, nincsenek képek" - olvasható László bejegyzésében.

"Remélem békére leltél"

Ahogy az édesapa írja, a rendőrök a segítségét kérték az azonosításhoz, de nem tudott tisztán emlékezni az eseményekre. "Flórát nem találták meg, fennmaradt örökre a buszon, elment egy másik világba. Miután nem tudják azonosítani, kérték működjek közre DNS vizsgálatban. Ezután már elmosódnak az időpontok" - olvasható a közösségi oldalán.

A következő oldalon megnézheted László bejegyzését, melyben kislányától búcsúzik.

Leadfotó, fotó: Facebook/laszlo.krizsany

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok