Utazás

Elképesztő számok: ennyi magyar találkozott már UFO-val élete során

Eltöprengtél már valaha azon, hogy a közvetlen környezetedben, a baráti, ismerősi körödben hányan láttak már UFO-t életükben? Nos, ha hinni lehet a National Geopraphic közleményének, akkor bizony nem kevesen.

Nem biztos, hogy beszámolna róla

Eltöprengtél már valaha azon, hogy a közvetlen környezetedben, a baráti, ismerősi körödben hányan láttak már UFO-t életükben? A kérdés már csak azért is érdekes, mert ha ismersz is ilyen személyt, akkor sem biztos, hogy beszámolna neked az efféle "találkozásokról". A National Geographic friss közleményéből végre kiderül, hány magyar látott eddig UFO-t. Mielőtt tovább lapoznál, azt javasoljuk, kapaszkodj meg: hihetetlen számok következnek!

Egy új kutatás szerint a magyarok több mint negyede, összesen 28 százaléka látott már UFO-t élete során. A többség azonban ezt nem az intelligens földönkívüli élet jelének tekinti, de ennek ellenére meglepően sokan (a megkérdezetten 70 százaléka) gondolják úgy, hogy léteznek földönkívüliek.
Kattints a további képekért!

Február 4-én amerikai pilóták lőttek le egy kínai kémballont, majd a hónap közepén három ismeretlen, hatalmas méretű objektumot is megsemmisítettek. Kína csak a már említett kémballonért vállalta a felelősséget.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.