Utazás

Hamarosan újranyit Budapest veretes múltú áruháza, a Corvin - így néz ki most az ikonikus épület

A Corvin a magyar főváros egyik legrégebbi nagyáruháza, mely a közeljövőben - hosszas hiátust követően - ismét megnyithatja kapuit.

A vásárlók ismét birtokukba vehetik a legendás épületet

Az ikonikus budapesti nagyáruház, a Corvin épületének felújítása 2018-ban vette kezdetét, és az eredeti tervek szerint 2019 végére be is fejeződött volna. Az önkormányzati választások után már arról volt szó, hogy az áruház 2022 végén nyithatja meg ismét a kapuit - idézi fel az Index cikke. Balogh Olivér, a felújítást végző Corvin Áruház Kft. egyik tulajdonosa a Józsefváros Újságnak korábban azt mondta, 2022 és 2023 tavasza között nyitja meg kapuit a megújult Corvin. De hogy halad most a felújítás, és egészen pontosan mikor vehetik újra birtokukba a vásárlók az emblematikus épületet? Galériánkból ez is kiderül: lapozz!

A Corvin épülete 2021 tavaszán. Már gőzerővel folyik a felújítás.
Kattints a további képekért!

Budapest három belső kerületében - Terézváros, Erzsébetváros és Józseféváros - indította el szolgáltatásait a Whoosh elektromosroller-megosztó 750 járművel - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Utazás
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.