Utazni készülsz húsvétkor? Ezekre a változásokra mindenképpen figyelned kell

A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!

Egy korty sört sem érdemes inni ugye, mert ellenőrzések is lesznek az utakon

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik. Az iskolások még boldogabbak lehetnek, mert nekik már csütörtökön beindult a tavaszi szünet, ami egészen április 7-éig, vasárnapig tart.

A magyarok többsége 2-3 napra is szeret ilyenkor elutazni. A legnagyobb turisztikai régiók közül Észak-Magyarország a legnépszerűbb – a húsvéti foglalások egynegyedével az Infostart beszámolója szerint.

Akik nem nyaralni mennek, azoknak a másik része a családi látogatások miatt kel útra. A galériánkban megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni.

A MÁV Zrt. közleménye szerint március 29-én a szombati, 30-án és 31-én az ünnepnapi, április 1-jén a vasárnapi, 2-tól a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak a vonatok. Az iskolai tavaszi szünet nem befolyásolja a személyszállító vonatok közlekedését.
Kattints a további képekért!

Ha ez nem lenne elég, akkor még a szerelmet is be tudod vonzani húsvétkor. A nagymamák esküsznek ezekre a módszerekre.

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.