Kiderült, mennyit kell fizetned a MÁV étkezőkocsijában egy pár virsliért, ami mellé egy sört is leguríthatsz

Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.

A sör ára is erőteljesen felment

Van, aki a közelébe se menne, de azért nagy élményt tud nyújtani, ha étkezőkocsiban eszünk, vagy csak elfogyasztunk egy szimpla kávét.

Anno a MÁV az alacsony kihasználtság miatt megszüntette ezt a szolgáltatást, de már újra elérhető. Akár az Adria, akár a Balaton partjaihoz utazna valaki vonattal, idén is igénybe veheti az utasellátó étkezőkocsikat.

A drágulást persze itt sem lehetett megúszni. A galériánkban megmutatjuk, mennyibe kerül egy pár virsli, vagy egy korsó sör!

A Budapest – Székesfehérvár - Siófok - Fonyód – Keszthely útvonalon közlekedő Balaton IC étkezőkocsijában hűtött, illetve meleg italokkal, harapnivalókkal, többféle főétellel, desszertekkel és rágcsálnivalókkal várja az utasokat az Utasellátó.
Kattints a további képekért!

Budapestről indulva számos közkedvelt tengerparti várost elérhetünk, és még az átszállással sem kell bajlódnunk, amit sokan nagyon utálnak.

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.