Utazás

Melyik jármű halad át elsőként a kereszteződésben? Az emberek 80 százaléka bukja ezt a nevetségesen egyszerű KRESZ-tesztet

Az autót vagy a buszt illeti meg elsőbbség a kereszteződésben?

Még a rutinos sofőrökön is kifog

Ezúttal egy megmosolyogtatóan egyszerű KRESZ-teszttel jelentkezünk, mely - annak ellenére, hogy egy roppant hétköznapi, ráadásul még csak nem is "sokszereplős" közlekedési helyzetet vázol fel - még a rutinos sofőrökön is kifog. Reméljük, téged nem lehet majd csőbe húzni vele, és nehézség nélkül oldod meg. Mire lesz szükséged a sikeres feladathoz? Nos, egyrészt biztos, megalapozott tudásra, másfelől pedig némi türelemre, higgadtságra és logikus gondolkodásra. Felcsigáztuk az érdeklődésed? Akkor egy percig se habozz tovább, irány a galéria, és vesd bele magad a játékba!

Az autó vagy a busz haladhat át elsőként az ábrán látható kereszteződésben?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.