Utazás

Ki haladhat át elsőként a kereszteződésben? Még a KRESZ avatott mesterei is felsülnek ezen a teszten, 100 emberből csak 5-nek sikerül

Perceken belül kiderül, hogy te azon kivételesek közé tartozol-e, akiknek sikerült elsőre, pillanatok alatt megoldaniuk ezt a fejtörőt!

Tedd próbára a tudásodat!

Újabb tanulságos és gondolatébresztő KRESZ-tesztre invitálunk. Vajon ezt a feladványt is kirázod a kisujjadból, vagy ezúttal nehéz dolgod lesz? Akárhogy is alakul, garantált, hogy remekül fogsz majd szórakozni. Nem is húzzuk tovább az időt, ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, lapozz tovább: a galériában találod a forduló pontos részleteit!

A kérdés adott: mi az áthaladás pontos sorrendje a képen ábrázolt forgalmi helyzetben?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.