Kiselejtezett repülőgépből készült luxuslakosztály Costa Ricán

Nyugdíjba ment utasszállítóból luxushotel? Igen! A Costa Verde nemzeti park szívében lévő felújított Boeing repülőgép új szintre emelte a környezetkímélő újrahasznosítás fogalmát.

Ma már kiselejtezett repülőgép hotelekben is megszállhatunk

Bár a legtöbben továbbra is szűkös székekbe szorulva repülünk, az első osztályú és business class jegyeknek köszönhetően ma már nem akkora különlegesség ágyban aludni egy több tízórás repülőút alatt. Egy Costa Rica-i szálloda viszont újragondolta az ötletet és a dzsungel közepére vontatott, 1965-ös Boeing 727-esben alakított ki különleges bérelhető szobákat - írja az in.hu. Az extrém szállás a Costa Verde szállodalánc része, mely egy nemzeti park szélén található, így ne lepődjünk meg, ha színpompás madarak, óriási gyíkok és egyéb kisállatok látogatnak meg minket a nyaralásunk alatt. A hely érintetlen dzsungelei és páratlanul szép tengerpartjai nem véletlenül vonzzák az utazókat. Az viszont sokakat meglep, hogy a hely legizgalmasabb hotelszobája nem valamelyik öt csillagos szálloda luxus lakosztálya, hanem a kiszuperált Boeing 727-es.

A 727 Fuselage Suite névre keresztelt apartman alapjául szolgáló repülőgépet a hotel tulajdonosai San José repülőteréről öt darabban szállították a dzsungelbe, miután évekig parkolt elhagyottan. A gép törzse magas talapzatra került, így szinte egy vonalban van a fák lombkoronájával.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki belülről? Lapozz!

Leadfotó: youtube.com/costaverde

Oldalak

  • 1
  • 2