Utazás

Kiderült, hogy melyek lesznek a világ legjobb strandjai 2024-ben

Strandok sziklás és homokos formában egyaránt léteznek, és az emberek minden évben megszavazzák, hogy melyik tengerpart érdemelje ki a világ legjobb strandjának járó címet.

A világ legjobb strandja 2024-ben

Mindenkinek megvannak saját kedvence strandjai, legyen szó akár egy rejtett, családias vagy éppen bulizós partszakaszról. A TripAdvisor utazási oldal minden évben összegyűjti és elkészíti a világ legnépszerűbb strandjainak rangsorát a felhasználók véleményei alapján. A legjobb eredményt idén egy Európában található káprázatos strand érte el, ami ráadásul nincs is olyan messze Magyarországtól, így érdemes lehet a nyáron ezt is felkeresned! Kattints a galériára, ahol mutatjuk, hogy melyek lettek 2024-ben a világ legjobb strandjai!

Az első helyet a portugál Algrave régióban található Praia da Falésia aranyhomokos strandja szerezte meg. Tisztaságáért kék zászlóval tüntették ki, és gyakorlatilag mindent megad, amit egy igazán nagyszerű strandtól elvárhatunk - hosszú partszakasszal rendelkezik a napozáshoz, lenyűgöző kilátást kínál a tengerparti sziklák tetejéről, és a tengernek itt olyan hullámai vannak, amelyek úszásra vagy szörfözésre egyaránt alkalmasak. Kell ennél több?
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: TimeOut

Utazáskor a legnagyobb gondot általában a csomagolás jelenti. A repülőtereken 2006 óta van érvényben a 100 ml-es folyadéklimit, amelyet a légiközlekedési hatóságok hoztak az utasok és a repülőgépek biztonsága érdekében, amikor egy utas megpróbált robbanószert készíteni a felvitt anyagokból.

Oldalak

Utazás
Sztárok
Anne Hathaway igazán nosztalgikus hangulatba került a Neveletlen hercegnőt visszanézve, a színésznő el is érzékenyült karrierje kezdetére visszatekintve, valamint azt is elárulta, hogy az egyik...
Lifestyle
A Mars titkai folyamatosan meglepetést okoznak a kutatóknak. Most az InSight űrszonda adatai szállították a nagy leleplezést!
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!