Utazás

A magyarok is rajonganak érte: melyik csodaszép európai város látható a képen? 100-ból 95 ember sosem találja ki

Ha a mediterrán hangulatú nyaralások szerelmese vagy, akkor bizonyára te is időztél már ezen a fantasztikusan szép településen.

A legnagyobb turistalátványosságok egyike

Készen állsz? Újabb szívmelengető és fordulatos szellemi kalandra hívunk! A zord januári időjárás hatalmas ballasztként nehezedik mindannyiunk lelkére, ezért is lesz nagyszerű, hogy most kimozdulunk itthonról, és ellátogatunk Európa szebb-boldogabb vidékeire! Igaz, csak a képzeletünkben fogunk utazni, de ez legalább annyira hasznos és szórakoztató lesz majd, mintha valóban repülőre ülnénk, és nyakunkba vennénk a vén kontintenst! Nem hiszed? Az alant megtekinthető képünkön egy varázslatosan szép európai város látképe tárul eléd. Természetesen pár másodperc alatt rájöhetsz, hogy egy mediterrán településről van szó, de vajon melyik országban, hol fekszik, és mi a neve? Fogós a kérdés? Pedig ha a mediterrán hangulatú nyaralások szerelmese vagy, akkor nagy valószínűséggel te is jártál már itt. Egyvalamit elárulhatunk: egy ősi városról van szó, mely egy szigeten fekszik, és a legnagyobb helyi turistalátványosságok közé sorolják. Nos, így már dereng valami?

Fotó: 123rf

Ha megvan a betonbiztos tipped, lapozz tovább: eláruljuk a helyes megfejtést!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.