Utazás

Kifehéredik az ország: olyan havazás jön Magyarországon, amilyenhez foghatót már nagyon rég nem láttunk

November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.

Évek óta nem láttunk példát hasonlóra

Egyre nagyobb területet érint a havazás a Dunántúlon és a Duna vonalában is, s az előrejelzések szerint szerdán még több csapadék érkezik - átmenetileg, illetve bizonyos helyeken vegyes, valamint folyékony halmazállapotban is - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Annyi bizonyos, hogy évek óta nem hullott ilyen mennyiségű hó Magyarországon. Lapozz, galériánkban mutatjuk a további részleteket!

Délutántól a Duna-Tisza köze más részein, estétől a Tiszántúlon is egyre több helyen megjelenhet a szilárd halmazállapotú csapadék. Ma éjfélig megközelítőleg az ország nyugati felén (Duna vonalának tágabb környezete, illetve attól nyugatra) nagy területen alakulhat ki ~5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Úgy néz ki, Károly királynak nagyobb segítségre van most szüksége, amíg a rákkal a küzd. Az is kiderült, miért kereste fel a papot az uralkodó.
Lifestyle
Az időjárásban elég speciálisnak mondható cirrusernyők takarták el a napot rengeteg helyen Magyarországon. Pénteken viszont sok helyen kellemetlen meglepetésben lehet részünk.
Sztárok
A brit királyi család tagjai a világ legfinomabb fogásait fogyasztják nap mint nap, melyeket mesterszakácsok készítenek el számukra, azonban bizonyos ételeket semmilyen körülmények között nem lehet...