Utazás

Kifehéredik az ország: olyan havazás jön Magyarországon, amilyenhez foghatót már nagyon rég nem láttunk

November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.

Évek óta nem láttunk példát hasonlóra

Egyre nagyobb területet érint a havazás a Dunántúlon és a Duna vonalában is, s az előrejelzések szerint szerdán még több csapadék érkezik - átmenetileg, illetve bizonyos helyeken vegyes, valamint folyékony halmazállapotban is - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Annyi bizonyos, hogy évek óta nem hullott ilyen mennyiségű hó Magyarországon. Lapozz, galériánkban mutatjuk a további részleteket!

Délutántól a Duna-Tisza köze más részein, estétől a Tiszántúlon is egyre több helyen megjelenhet a szilárd halmazállapotú csapadék. Ma éjfélig megközelítőleg az ország nyugati felén (Duna vonalának tágabb környezete, illetve attól nyugatra) nagy területen alakulhat ki ~5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...
Fashion&Beauty
Cseréld le a szűk farmernadrágodat egy bő szárú fazonra, jöhetnek a gótikus virágmintás ruhák, párosíts hozzájuk egy vintage stílusú táskát, és már kezdődhet is a tavasz!