Utazás

Az ország egyes területein már most is térdig ér a hó, de ez még mind semmi ahhoz képest, amit ma kapunk majd a nyakunkba

Egy Kaposvár környéki településen már szerdán elérte a 30 centimétert a hótakaró vastagsága, csütörtökön viszont már kelet felé terjeszkedik a havazás.

Hótakaró fedi az országot

A hóhelyzet már a hét első felében is fokozódott: először a Dunántúlon és a Duna vonalában esett jelentősebb mennyiségű hó, majd szerdán még több csapadék érkezett - bizonyos helyeken vegyes, másutt folyékony halmazállapotban. Az ország nyugati fele voltaképpen kifehéredett. Aki azt hitte, a következő napok már nem tartogatnak hasonló izgalmakat, az hatalmasat tévedett: lapozz tovább, azonnal mutatjuk, milyen irányban terjeszkedik a havazás csütörtökön!

Mindenekelőtt azonban nézzük meg, mi történt tegnap: az Időkép már szerda délután arról számolt be, hogy a Kaposvárhoz közeli Simonfánál 30 centi hó hullott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!
Lifestyle
A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.
Lifestyle
Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.