Utazás

Kiadták a vörös figyelmeztetést: pusztító hőség csap le ránk szerdán, de ez még mind semmi ahhoz képest, amit hétvégén kell majd kibírnunk

A hőmérséklet csúcsértéke már most a 40 Celsius-fokos határt karcolgatja, és hol van még a hétvége?

Őrületes forróság honol hazánkban

Július első fele a radikális meleg jegyében telik majd. Már az elmúlt napokban is drasztikusan emelkedett a hőmérséklet Magyarországon, ám ez még mind semmi ahhoz képest, ami a hét második felében vár majd ránk. Már önmagában is nyugtalanságra ad okot a tény, hogy a HungaroMet szerdára hat megyére is vörös figyelmeztetést adott ki, de sajnos számos más kellemetlenség miatt is főhet majd a fejünk a következő napokban. Lapozz: azonnal mutatjuk a pontos részleteket!

A HungaroMet szerdára hat déli vármegyére (Somogy, Baranya, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Békés) adott ki vörös figyelmeztetést a szokatlanul magas napi középhőmérséklet miatt, a többi megyében pedig - Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén kivételével - narancssárga figyelmeztetés van érvényben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.