Utazás

Görögországi nyaralása közben mentett életet egy magyar rendőr, de a sógora nélkül nem lett volna teljes a siker

Rácz Lajos őrmester a festői szépségű görög szigeten, Korfun nyaralt, amikor arra lett figyelmes, hogy egy bajba jutott férfi kapálózik a tenger habjai között.

Nyaralás közben szólította a kötelesség

Fantasztikus történetről adott hírt saját Facebook-oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség. A sztori főszereplője a megyében élő és dolgozó Rácz Lajos őrmester, aki múlt hétvégén épp nem volt szolgálatban: a rendőr a festői szépségű görög szigeten, Korfun töltötte jól megérdemelt pihenését. Csakhogy a sors még vakációzás közben is visszaszólította a munka világába: Rácz úszás közben egy vérző fejű, kapálózó férfire lett figyelmes a tengerben. Az őrmester sógorával, a civilben ápolóként dolgozó Acsádi Miklóssal azonnal a bajba jutott turista segítségére sietett.

Később kiderült, hogy a strandoló egy szikláról vetette magát a habok közé, majd beütötte a fejét.
Kattints a további képekért!

Ugyebár sokan tudják, hogy Justin Timberlake a rendőrségen kötött ki, miután elkapták ittas vezetésért. A sztárt azonban valaki direkt felnyomta a mostani pletykák szerint.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.