Utazás

Görögországi nyaralása közben mentett életet egy magyar rendőr, de a sógora nélkül nem lett volna teljes a siker

Rácz Lajos őrmester a festői szépségű görög szigeten, Korfun nyaralt, amikor arra lett figyelmes, hogy egy bajba jutott férfi kapálózik a tenger habjai között.

Nyaralás közben szólította a kötelesség

Fantasztikus történetről adott hírt saját Facebook-oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség. A sztori főszereplője a megyében élő és dolgozó Rácz Lajos őrmester, aki múlt hétvégén épp nem volt szolgálatban: a rendőr a festői szépségű görög szigeten, Korfun töltötte jól megérdemelt pihenését. Csakhogy a sors még vakációzás közben is visszaszólította a munka világába: Rácz úszás közben egy vérző fejű, kapálózó férfire lett figyelmes a tengerben. Az őrmester sógorával, a civilben ápolóként dolgozó Acsádi Miklóssal azonnal a bajba jutott turista segítségére sietett.

Később kiderült, hogy a strandoló egy szikláról vetette magát a habok közé, majd beütötte a fejét.
Kattints a további képekért!

Ugyebár sokan tudják, hogy Justin Timberlake a rendőrségen kötött ki, miután elkapták ittas vezetésért. A sztárt azonban valaki direkt felnyomta a mostani pletykák szerint.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...