Utazás

Egy nap alatt kell majd bikinire cserélned az esőkabátodat: mutatjuk, mikor rúgja ránk az ajtót a nyár - időnk sem lesz felkészülni a közelgő hőségre

A hét első felében folytatódik az ősziesen hűvös, csapadékos idő, majd jön egy óriási fordulat, és hirtelen olyan érzésünk lesz, mintha a nyár közepébe csöppentünk volna.

Küszöbön a nyár

A következő napokat még a szeles, csapadékos, ősziesen hideg időjárás uralja, aztán a hét második felében komoly fordulópont következik, mely azonban nem mérsékelt, lépcsőzetes enyhülést hoz, hanem egy újabb szélsőség irányába löki már amúgy is teljességgel kiszámíthatatlan időjárásunkat. Lapozd fel galériánkat, rögtön megmutatjuk, mikor robban be Magyarországon a nyár! Elöljáróban elárulhatjuk: már csak párat kell aludni a hatalmas változást hozó napig, viszont üröm az örömben, hogy szinte időd sem lesz bikinire cserélni az esőkabátodat!

Szerdán és csütörtökön még záporok és zivatarok tarkítják időjárásunkat, országszerte még 10-20, a Nyugat-Dunántúlon 20-40 milliméternyi esőre számíthatunk - nyilatkozta a 24.hu-nak Molnár László, a Kiderül.hu meteorológusa.
Kattints a további képekért!

Kedden sem számíthatunk nyárias időre: folytatódik a csapadékos, barátságtalan, meglepően hűvös idő.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle