Hátborzongató: Magyar sorozatgyilkosnak is köze van egy hotelhez!

Rémisztő minden szeglete.

Félelmetes hely

Kitömött állatok, sötét szobák, feketére festett falak, nehéz, súlyos függönyök, mázsás, régi bútorok – ez már önmagában elég volna egy kiadós rettegéshez, ám a coloradói Black Monarch Hotel új tulajdonosa nem áll meg itt. Adam Zimmerli ugyanis még tovább borzolja a kedélyeket: az amúgy is félelmetes hírű szálloda szobáit hírhedt sorozatgyilkosokról nevezte el.

Black Monarch Hotel

A Colorado Springs-től alig 75 kilométerre fekvő, mindössze 1000 fős, Victor nevű hegyi kisvárosba tényleg megpihenni jár a turista. És mostantól rettegni is, hiszen a Black Monarch Hotel tényleg alkalmas erre. Az 1859-ben épült szállodában korábban egy fogadó, kaszinó, sőt, egy bordélyház is működött, ám hírnevét nem ezek, hanem egy, a falai között történt hátborzongató eset kapcsán szerezte.

Véres történet

Megmagyarázhatatlan történések sora kezdődött egy vendég halálával, akit itt, e hotelben lőttek le. A szóbeszéd szerint a férfi azóta kísért a szobákban: a szállóvendégek nem egyszer ébredtek álmukból ismeretlen, női nevetésre és férfi üvöltésre annak ellenére, hogy egyedül voltak a helyiségben.

Sorozatgyilkos-szobák

Adam Zimmerli tulajdonos gondolt egy merészet és elhatározta, ráerősít a hotel hírnevére és igazi, hátborzongató horror szállodát csinál belőle. Már a szálló berendezése és hangulata önmagában rémisztő, de hogy a szobákat is hírhedt sorozatgyilkosokról nevezte el, az több mint hátborzongató.

Magyar név a szállodában

Az egyik szoba névadója például az 1560. augusztus 7-én született Báthory Erzsébet, akinek alakját kegyetlen tettek legendái övezik. Ugyan rémséges cselekedeteire sosem találtak bizonyítékot, a világ leghíresebb női sorozatgyilkosaként emlegetett magyar grófnő állítólag fiatal nők vérében fürdött, csak hogy megőrizhesse fiatalságát. A legenda szerint Báthory Erzsébet hatszáznál is több fiatal nő haláláért felelős.

Fotók és leadfotó: blackmonarchhotel.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!